logo
En mann og en kvinne på et apotek

Tromsø

Våre medarbeidere står til tjeneste med råd og veiledning om legemidler og utstyr. Vi har et bredt sortiment av legemidler, sykepleieartikler og andre apotekvarer.

Kontakt

Kontaktinformasjon

777 81800
 • Mandag 08:30 - 15:30
 • Tirsdag 08:30 - 15:30
 • Onsdag 08:30 - 15:30
 • Torsdag 08:30 - 15:30
 • Fredag 08:30 - 15:30

Slik finner du fram

Adresse

Sykehusveien 38
9038 Tromsø
Åpningstider:
 • Mandag 08:30 - 16:00
 • Tirsdag 08:30 - 16:00
 • Onsdag 08:30 - 16:00
 • Torsdag 08:30 - 16:00
 • Fredag 08:30 - 16:00

​Apoteket ligger i A-fløya, plan 6. Ta til høyre når du kommer inn hovedinngangen. 

Med rutebuss

Hvis du kommer til Breivika fra Tromsø sentrum er det lettest å ta buss nummer 20 eller 21 fra Fredrik Langes gate. Denne bussturen tar omtrent 15 minutter. 
Hurtigbåtbilletten gir rett til overgang og kan derfor brukes som bussbillett.
Når du kommer inn den midlertidige hovedinngangen fra busstoppet er du på fløy A, plan 6. Apoteket ligger på høyre side.
 

Med flybuss 

Om du kommer til Tromsø med fly kan du ta flybussen direkte fra flyplassen på Langnes til sykehuset. Om du kommer fra byen eller fra flyplassen går du inn hovedinngangen rett ved busstoppene.
 

Med taxi eller privatbil

Du kan også ta taxi hvis du har avtalt det med Pasientreiser, Taxien stopper utenfor hovedinngangen. Kommer du med privatbil bruker du også hovedinngangen. Parkering ovenfor sykehuset eller rett nord for PET-senteret (grønt område på kartet. Legevaktspasienter, følegnde og de som skal til mammografi, parkerer rett nord for sykehuset (grønt område). 

På grunn av miljøhensyn, stor trafikkmengde og begrenset med parkeringsplasser anbefaler vi kollektivtrafikk der du har mulighet til å bruke dette. ​​
Områdekart UNN Tromsø for besøkende
Områdekart UNN Tromsø for besøkende

 Praktisk informasjon

​Mandag - Fredag 08.30 - 16.00

Onsdag før påske, julaften og nyttårsaften har vi åpnet 08.30-12, i romjulen 08.30-15.30 og alle helligdager har vi stengt.

Telefon 77781800: Tastevalg 1 for apotek og tastevalg 2 for sentralbord på apoteket

Epostadresse: tromso@sykehusapotek-nord.no


​Logg inn på mine resepter på helsenorge.no for å sjekke om legen din har lagt inn resepten. Vi kan dessverre ikke gi opplysninger om e-resept på telefon. En telefonsamtale gir ikke mulighet for å sjekke din identitet og ivareta din pasientsikkerhet.

​Fra 1. januar 2017 må alle, med noen unntak, betale frakt for de medisinene og apotekvarene de får tilsendt fra våre sykehusapotek. Endringen skjer fordi myndighetene ikke lenger subsidierer frakt av medisiner hjem til pasient. 

Lenke til Statens legemiddelverk

For avtale om frakt av medisiner ta kontakt med ditt sykehusapotek. 

​Ønsker du å hente medisinene dine regelmessig hos oss, kan vi tilby en reseptavtale . Du vil da motta en SMS - varsling som gir deg beskjed om at medisinen er gjort klar, slik at du kan hente den. 

Kom innom sykehusapoteket, så vil vi hjelpe deg å få satt opp en slik avtale.

​Har du med deg reseptpliktige medisiner på reise, må du alltid være forberedt på å kunne dokumentere at du er eier av medisinen. Medisinen bør oppbevares i originalemballasjen fra produsent. Vi fyller ut attest for medisiner som er hentet hos oss, se mer på HelseNorge.no

Gamle medisiner skal ikke kastes i søpla eller skylles ned i toalettet. Vi tar imot gamle medisiner og sørger for at disse blir kassert på en trygg måte. Apoteket tar ikke imot brukte sprøyter. Disse kan pakkes godt inn i f.eks en brusflaske eller melkekartong og kastes i restsøppel

 • ​ferdig utfylt fullmaktsskjema
 • den som skal ha medisinen sin legitimasjon
 • din egen legitimasjon